INSCRIPCIONS TANCADES Cat

Molts projectes que volen Germinar!

El passat 15 de febrer es va tancar, amb un gran èxit, el període d’inscripció del 1r Concurs d’Innovació Social per a la transició energètica: el Germinador Social.

Germinador Social és un concurs impulsat per Som Energia i la Fundació Coop57, que pretén estimular la creació de models innovadors d’iniciatives socials, energia renovable i eficiència energètica, i ajudar-les a posar-se en funcionament amb l’objectiu de promoure nous agents locals per a la transició energètica.

Finalment s’han presentat un total de 41 projectes que entren en una primera fase de preselecció. Posteriorment, els projectes que quedin preseleccionats iniciaran un procés de votació popular que determinarà els finalistes del Concurs.

Des de Som Energia i Coop57 estem molt satisfetes de la resposta que hem rebut, convencent-nos de la idoneïtat del concurs i ens anima a seguir impulsant-lo en properes edicions.

Iniciem la revisió de projectes, moltes gràcies a totes les persones impulsores del canvi!

Espai de debat amb 2 comentaris. Participes?
  1. Es poden anar veient els projectes presentats?. On?. Hi haurà un procés deliberatiu/participatiu on els socis puguem opinar?.

    1. Hola Santi, en aquest moment estem revisant la documentació aportada pels 41 projectes inscrits i mirant la seva adequació al concurs. El proper 15 de març tenim previst pujar tots els projectes seleccionats a la web del Germinador Social i iniciar aquell mateix dia i fins el 5 d’abril el procés públic de votacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *