Germinador CAT

Recta final d’inscripcions al Germinador Social i presentació del jurat

Si esteu pensant a inscriure el vostre projecte al primer concurs d’innovació social per a la transició energètica, ara és el moment. El proper 15 de febrer finalitzarà el termini d’inscripcions, així que ja queden menys de dues setmanes per presentar les propostes.

La novetat és que ja hi ha confirmats diversos membres del jurat d’entitats ben diferents i representatives. Així doncs, comptarem amb una persona amb àmplia visió del moviment cooperatiu i energètic europeu, fundador d’EcoPower i representant de la Federació Europea de Cooperatives d’Energia Renovable (REScoop) i una persona provinent de la Plataforma por un Nuevo Modelo Energético (Px1NME) que també treballa activament en la transició energètica dins l’Administració Pública.

També comptarem amb una persona responsable de la campanya d’energies renovables i canvi climàtic de Greenpeace España i una altra persona versada en la democràcia i el control social dels mitjans de producció a la Xarxa per a la Sobirania Energètica (XES). La vessant social i la vessant tècnica de Coop57 estaran representades amb dues persones de la mateixa manera que dues persones representaran el Consell Rector i l’Equip Tècnic de Som Energia.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]

Participar és fàcil, només cal que:

      1. Ompliu aquest formulari d’inscripció
      2. Adjunteu un vídeo de presentació de màxim 3 minuts
      3. Ens envieu el pla de negoci, seguint aquesta guia, a registrar@www.germinadorsocial.com.
[/box]

Tal i com s’indica a les bases del concurs, Som Energia destinarà un import total de 25.000 € a distribuir entre els projectes seleccionats i la Fundació Coop57 bonificarà una part dels costos financers d’un possible préstec als guanyadors.  

Us agrairem que feu extensiu aquest concurs a totes aquelles persones i entitats que penseu que els pugui interessar presentar-s’hi i també a totes aquelles que podrien col·laborar per tal de fer arribar aquest ajut com més lluny millor.  

germinador-social

Espai de debat amb 2 comentaris. Participes?
  1. […] El jurat ha fet pública la seva decisió a través d’un vídeo compartit aquesta tarda. A part de cada premi, tots els projectes guanyadors també podran demanar un préstec a Coop57 i, en cas de concedir-se, tindran una reducció del 50% del cost financer associat durant els dos primers anys. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *